d4cab1f0 7a02 4ba1 a334 5ce8360618ae

Warmtepompen

Onze Liberty luchtbehandelingskasten kunnen af fabriek geleverd worden met een volledig geïnstalleerde Mitsubishi Electric PUZ R32 warmtepomp met hoogefficiënte DC-scroll compressoren. 

De buiten-units worden op het kunststof ondersteuningsframe van de luchtbehandelingskast gemonteerd en in onze fabriek koeltechnisch aangesloten op het DX condensorblok in de luchtbehandelingskast. De gehele installatie kan zo eenvoudig als een compleet deel gehesen en geplaatst worden.

Regeling

Een interface kit maakt de communicatie tussen de warmtepomp en de regeling van de luchtbehandelingskast mogelijk. Voor een goede regelbaarheid wordt het variabele luchtdebiet van de luchtbehandelingskast in nauwe samenwerking met Mitsubishi zorgvuldig afgestemd op de selectie van de gewenste warmtepomp. Wij regelen de inblaastemperatuur met een variabel setpoint op basis van de ruimte- of retourtemperatuur.

Gegarandeerde inblaastemperaturen

Tot zes buitendelen kunnen slim aangestuurd worden. In onze regeling is voorzien, dat er een signaal wordt afgegeven nog voordat een ontdooicyclus start, zodat een andere buitenunit kan ­worden opgestart. Op basis van dit pre-ontdooi­signaal kan er dus op de ontdooicyclus ­worden geanticipeerd waardoor een meer regelmatige ­temperatuur kan ­worden verzorgd. Tevens zorgt een rotatie cascadebesturing ervoor dat alle buitenunits dezelfde werkingstijd behalen. Wij selecteren de verwarmingsvermogens van onze warmtepompen bij een buitentemperatuur van -10°C, zodat de capaciteiten altijd toereikend zijn. Gegarandeerde inblaastemperaturen zijn mogelijk door toepassing van tenminste drie compressoren.

Gegarandeerde inblaastemperaturen

Warmtepompen voor zwembaden

Door de afblaaslucht van zwembaden nog verder af te koelen met een separate en voor service goed toegankelijke warmtepomp produceren wij extra warmwater voor uw zwembadcomplex. Met deze warmte kunt u bijvoorbeeld uw badwater verwarmen. Qua temperatuurniveaus geeft dit een goede COP voor uw warmtepomp. De warmtepomp is Eurovent gecertificeerd en voorzien van meerdere hermetische scrol compressoren, hydromodules, carterverwarming, oververhittingsbeveiliging en trillingsdempers. Wij zorgen ook voor een goede regeling van de warmtepomp in combinatie met uw Liberty luchtbehandelingskast voor zwembaden.

Documentatie | Download

 

   
Rosenberg | Ventilatoren & Klimaattechniek

Direct Offerte Tool II

In 5 minuten afmetingen en prijs van al uw luchtbehandelings-
kasten? Probeer nu zelf onze nieuwe Offerte Tool versie II.

Direct Offerte Tool 2