klimaattechniek header liberty

Klimaattechniek

Onze producten voor klimaattechniek

Liberty Zwembaden

De vochtige lucht in overdekte zwembaden en de aanwezigheid van hoge temperaturen, chlorides en desinfectiebijproducten brengt flinke corrosie risico’s met zich mee. In het ontwerp van de Liberty luchtbehandelingskasten was dit geen gedachte achteraf, maar is daar vanaf het allereerste begin rekening mee gehouden.

Liberty Zorg

Zo veelzijdig en complex als de zorgsector kan zijn, zo divers en specifiek zijn de wensen en variaties op het gebied van luchtbehandeling. Met onze Liberty luchtbehandelings- kasten kunnen wij uw wens vertalen naar technische oplossing zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Liberty Industrie

Voor de voedingsmiddelen- en petrochemische industrie ontwerpt en produceert Rosenberg speciaal op maat gemaakte luchtbehandelingskasten. Bij het ontwerp ligt de nadruk op hygiëne, resistentie en reinigbaarheid. De composiet kastwandconstructie met dubbele paneelafdichting leent zich bij uitstek voor toepassingen waarbij hoge hygiëne eisen worden gesteld.

Liberty Kantoren

Kiezen voor de Liberty luchtbehandelingskasten voor uw kantoor is kiezen voor duurzame kwaliteit. Niet alleen de binnen- en buitenzijden, maar zelfs het dragend ondersteuningsframe van de luchtbehandelingskasten zijn uit een duurzaam hoogwaardig kunststof composiet …

Priva Regelingen

De Priva regeling wordt toegepast op de kunststof luchtbehandelingkasten. De kunststof luchtbehandelingskasten type Liberty kunnen worden uitgevoerd met een Priva regeling, deze is geheel geïntegreerd.

Liberty Scholen

Met de hygiëne van onze volledig gladde kunststof luchtbehandelingskasten geniet u dan van gefilterde frisse buitenlucht met weinig fijnstof. Door het kunststof ontwerp van de Liberty luchtbehandelingskasten zijn ze licht in gewicht en goed te plaatsen op schooldaken met een beperkt draagvermogen.

Liberty en CERA

Door het vraaggestuurde Central Energy Recovery Airflow ofwel CERA systeem is het nu mogelijk om professioneel te ventileren in de gestapelde woningbouw. Onze Liberty luchtbehandelingskast beschikt over uitstekende luchtfilters met extra lage luchtweerstanden en hoogrendements warmteterugwinning.

WTW Suprabox

De Rosenberg compacte ventilatie-units SupraBox COMFORT zijn zeer ruimtebesparend en kenmerken zich vooral door hun hoge energie-efficiëntie. Ze bieden een energiebesparend ventilatiesysteem voor gebouwen zoals restaurants, verkoopruimten, hotels, kantoorgebouwen en nog veel meer..

WTW Suprabox deluxe

De decentrale compacte ventilatie-units SupraBox DELUXE zijn speciaal ontwikkeld voor directe montage in de ruimte. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in klas- en seminarruimten, maar ook in kantoren en lounges.

Warmtepompen

Onze Liberty luchtbehandelingskasten kunnen af fabriek geleverd worden met een volledig geïnstalleerde Mitsubishi Electric PUZ R32 warmtepomp met hoogefficiënte DC-scroll compressoren.

Rosenberg | Ventilatoren & Klimaattechniek

Direct Offerte Tool II

In 5 minuten afmetingen en prijs van al uw luchtbehandelings-
kasten? Probeer nu zelf onze nieuwe Offerte Tool versie II.

Direct Offerte Tool 2