In welke sector zoekt u een oplossing?

klikblok oplossingen zorg

Zorg

De wereldwijde Coronapandemie heeft het belang van goede medische zorg haarscherp naar voren gebracht. Een schone en veilige luchtkwaliteit is voor de zorgsector essentieel.

klikblok oplossingen zwembaden

Zwembaden

De nieuwe Bhvbz stelt voor het eerst stevige eisen aan de luchtkwaliteit. Voorkom dat uw luchtkwaliteit en gelijkmatigheid van de luchtverdeling een probleem gaat worden in 2024.

klikblok oplossingen chemie

Chemie

Bij het ontwerp van luchtbehandelingssystemen voor laboratoria staat veilige en duurzame bescherming van mens en omgeving centraal.

klikblok oplossingen voeding

Voeding

Terecht stelt de consument hoge eisen aan het eten en drinken dat wij en ook onze huisdieren dagelijks tot ons nemen.

klikblok oplossingen scholen

Scholen

Een goed binnenklimaat in scholen is belangrijk om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren. Hoe kunt u uw klimaatwensen vertalen naar veilige eisen?

klikblok oplossingen gestapeldewoningbouw

Gestapelde woningbouw

Klassiek wordt de ventilatie in de gestapelde woningbouw de-centraal geregeld. Zou één goed centraal systeem niet veel beter zijn? Lees hier hoe wat de voordelen zijn en hoe wij dat al jaren doen.

klikblok oplossingen retrofit

Retrofit

ErP regelgeving brengt met zich mee dat alles energiezuiniger wordt ontworpen. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor de levensduur van installaties en uiteraard de energiekosten.

klikblok oplossingen kantoren

Kantoren

Een goed binnenklimaat in kantoren is belangrijk om een gezonde en comfortabele werkomgeving te creëren. Hoe kunt u uw gezonde klimaatwensen vertalen naar gezonde eisen?

Rosenberg | Ventilatoren & Klimaattechniek

Direct Offerte Tool II

In 5 minuten afmetingen en prijs van al uw luchtbehandelings-
kasten? Probeer nu zelf onze nieuwe Offerte Tool versie II.

Direct Offerte Tool 2