klimaattechniek header liberty

Sinds 1983

Rosenberg Ventilatoren & Klimaattechniek is in 1983 gestart met een programma toerenregelbare dak-, centrifugaal- en axiaalventilatoren. 

Na de succesvolle introductie van de kunststof dakventilatoren zijn wij overgegaan tot het ontwikkelen en produceren van een volledig kunststof luchtbehandelingskast. Door de vele projecten van onze klanten is de Liberty kunststof luchtbehandelingskast al lange tijd onze grootste productlijn. Deze productlijn is Eurovent gecertificeerd.

Kwaliteit

Naast de productkwaliteit wordt binnen Rosenberg veel aandacht besteed aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We beschikken over een eigen service afdeling. Daarnaast kunt u voor lastige vragen en installatie technisch ontwerpadvies terecht bij ons kenniscentrum met een gezamenlijke branche ervaring van 100 jaar. Rosenberg is ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

overons hcgroep klikblok
Onderdeel van HC Groep

Binnenklimaattechniek

HC Groep, specialst in binnenklimaattechniek.

shutterstock 57862405
Actuele vacatures

Werken bij Rosenberg

Kwaliteit en duurzaamheid
Duurzaamheid | Rosenberg

Kwaliteit en Duurzaamheid

Kunststof luchtbehandelingskasten, een duurzaam kwaliteitsproduct. Duurzaamheid is voor ons een kernthema, waarop we niet bezuinigen. 

istock 874813760 klein
Service | Rosenberg

Aftersales, service en support

arro klikblok
Kunststof panelen

Productie

ARRO Technics richt zich op de productie, assemblage en opslag van luchttechnische producten.

Binnenklimaat Nederland & TVVL

We zijn actief lid van Binnenklimaat Nederland. Binnen deze vereniging zijn de toonaangevende leveranciers ondergebracht in de focusgroep luchtbehandelingskasten. Ook zijn we begunstiger van het platform voor techniek TVVL. Inmiddels heeft Rosenberg twee vestigingen in Nederland, het hoofdkantoor in Den Dolder waar ook de assemblage van de Liberty luchtbehandelingskasten plaatsvindt en de locatie Barneveld waar het centraal magazijn is ondergebracht met de productielijnen voor onze Liberty panelen.

   

Innovatie

Wij verleggen grenzen door continue innovatie van onze producten op het gebied van kwaliteit, regeling en energiebesparing. Met het kennisniveau van onze medewerkers en de feedback van onze klanten, zijn wij naar de toekomst toe in staat om met complete turn-keyconcepten en custombuild oplossingen onze dienstverlening verder uit te bouwen.

Onze waarden

Missie
Wij willen de luchtbehandelingsmarkt van leverancier, installateur, adviseur tot eindgebruiker inspireren, verduurzamen en innoveren met onze kunststof luchtbehandelingskasten met de laagst denkbare exploitatiekosten.

Visie
Door meer te maken met minder, maken wij hoogwaardige kwaliteit betaalbaar. Onze kunststof luchtbehandelingskasten halen een duurzame toekomst dichterbij.

People matter
Onze systemen worden gemaakt voor mensen door mensen. Wij investeren in het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Frisse ideeën
Door continue innovatie van onze producten op het gebied van energiebesparing, corrosiebestendigheid en dienstverlening zijn wij in staat om kant en klaar concepten en custom built oplossingen te bieden en verder te ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van de ervaringen van onze klanten en de gezamenlijke 100 jaar branche-ervaring van de medewerkers van ons kenniscentrum. Ons Team staat voor u klaar.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Het Kwaliteit-, Veiligheid-, Gezondheid- en Milieubeleid van Rosenberg is erop gericht te waarborgen dat haar producten en diensten voldoen aan de eisen van de opdrachtgevers en in overeenstemming zijn met de van toepassing zijnde voorschriften, richtlijnen, specificaties en de geldende wet- en regelgeving.

Rosenberg | Ventilatoren & Klimaattechniek

Direct Offerte Tool II

In 5 minuten afmetingen en prijs van al uw luchtbehandelings- kasten? Probeer nu zelf onze nieuwe Offerte Tool versie II.

directoffertetool2 1000x1000