shutterstock 81569653

WTW Suprabox

De Rosenberg compacte ventilatie-units SupraBox COMFORT zijn zeer ruimtebesparend en kenmerken zich vooral door hun hoge energie-efficiëntie. Ze bieden een energiebesparend ventilatiesysteem voor gebouwen zoals restaurants, verkoopruimten, hotels, kantoorgebouwen en nog veel meer.

SupraBox COMFORT (V)

De Rosenberg compacte ventilatie-units SupraBox COMFORT zijn zeer ruimtebesparend en kenmerken zich vooral door hun hoge energie-efficiëntie. Ze bieden een energiebesparend ventilatiesysteem voor gebouwen zoals restaurants, verkoopruimten, hotels, kantoorgebouwen en nog veel meer.

SupraBox COMFORT V – apparaatoverzicht

De SupraBox COMFORT toestellen als variant met verticale (V) aansluitingen zijn verkrijgbaar in 4 maten met verschillende nominale luchtopbrengsten. Deze variëren van 800 – 2.000 m³/h.

SupraBox COMFORT nom. Luchtopbrengst     ext. drukverhoging
800 V   800 m³/h 150 Pa
1100 V  1.100 m³/h 200 Pa
1500 V 1.500 m³/h        200 Pa
2000 V 2.000 m³/h 250 Pa

Kenmerken

Hygiëne-eisen

De SupraBox COMFORT compacte ventilatie-units voldoen aan de huidige stand van de norm volgens VDI 6022. De units hebben een glad oppervlak (binnen en buiten met coil-coating – RAL 7035) en zijn eenvoudig te reinigen.

Behuizing

De apparaten hebben een stabiele, frameloze en dubbelwandige behuizing. De binnen- en buitenplaten zijn gemaakt van 1 mm verzinkt plaatstaal (coil-coated). De isolatiedikte is 60 mm.

Warmteterugwinning

Voor warmteterugwinning worden zeer efficiënte tegenstroomwarmtewisselaars met een rendement van meer dan 90% gebruikt. Een volledige scheiding van toevoer- en afvoerlucht zonder geuroverdracht is gegarandeerd.

Filter

Fijnstoffilters van filterklasse ePM1 50% worden gebruikt voor de toevoerlucht en filters van filterklasse ePM10 50% (voorheen F5) worden standaard gebruikt voor de afvoerlucht. Snelsluitingen zorgen voor een snelle en gemakkelijke filtervervanging.

Leiding-/ kanaalaansluitingen

De aansluitingen zijn voldoende groot. De aansluitmaten komen overeen met de in de industrie gangbare nominale breedtes (ronde nozzles).

EC-ventilatoren

Vrijlopende wielen met achterovergebogen radiale waaiers en moderne EC-motoren uit eigen productie maken een stille en energiezuinige werking van de hele serie mogelijk.

Geïntegreerde regeling

De SupraBox COMFORT compacte ventilatie-units hebben standaard een geïntegreerd regelsysteem. Alle interne apparaat componenten zijn al volledig bedraad. Naregeling van de temperatuur is mogelijk met een optioneel verkrijgbare heater of koeler. Veel besturingsfuncties zijn in de software geïntegreerd en kunnen later eenvoudig worden geactiveerd. Een besturingseenheid voor het instellen van de setpoints wordt standaard meegeleverd.

Documentatie | Download

 

   
Rosenberg | Ventilatoren & Klimaattechniek

Direct Offerte Tool II

In 5 minuten afmetingen en prijs van al uw luchtbehandelings-
kasten? Probeer nu zelf onze nieuwe Offerte Tool versie II.

Direct Offerte Tool 2