istock 874813760 klein

Aftersales, Service en Support

Als betrouwbare partner voeren wij nauw overleg met u over de werkzaamheden die wij voor u of uw klanten uitvoeren. Een team van goed gekwalificeerde technici staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Samenbouw ter plaatse

Bij samenbouw ter plaatse wordt de unit in onderdelen op de gevraagde locatie afgeleverd. Horizontaal en verticaal transport is exclusief, maar dit kunnen wij desgewenst voor u verzorgen. Nadat alle onderdelen op de opstellocatie zijn neergezet wordt de luchtbehandelingskast door onze servicemonteur(s) gemonteerd en start-gereed gemaakt. Uiteraard gebeurt dit volgens onze fabrieks-kwaliteitsrichtlijnen.

Inbedrijfstelling

Een vakkundige inbedrijfstelling (IBS) van uw luchtbehandelingskast draagt bij aan een optimale werking. Wij kunnen deze voor u verzorgen. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Onderhoud aan een luchtbehandelingskast garandeert het optimaal en energiezuinig functioneren en helpt de kans op storingen te beperken. Wij kunnen onderhoud voor u uitvoeren geheel volgens de richtlijnen van Binnenklimaat Nederland. Download ze hier: Montage- & onderhoudsinstructies

Onderdelen

Mocht een onderdeel van uw luchtbehandelingskast vervangen moeten worden, dan kunt u deze in de meeste gevallen rechtstreeks bij ons bestellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Zij kunnen op basis van uw gegevens precies zien welk onderdeel u nodig heeft voor uw luchtbehandelingskast.

Aftersales, Service en Support

Ondersteuning nodig?

Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks te bereiken tussen
8.00 en 16.30 uur.

knowledgecenter rood