Kwaliteit van de eerste levensbehoefte staat op één

Terecht stelt de consument hoge eisen aan het eten en drinken dat zij en ook hun huisdieren dagelijks tot zich nemen. De omstandigheden waaronder levensmiddelen worden geproduceerd, verwerkt, verpakt of opgeslagen hebben directe invloed op de kwaliteit ervan. Hygiëne is geen “nice to have” meer, maar integraal onderdeel van het product. Goed geconditioneerde schone en bacterievrije lucht is een noodzakelijke voorwaarde voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Bedrijfszekerheid van uw productieproces

“Down time” van het luchtbehandelingssysteem geeft risico’s, verstoort uw proces en kost tijd en geld. Het kan worden voorkomen met de juiste systeemkeuzes en de toepassing van hoogwaardige materialen.

Tevens is de opbouw en indeling van de componenten in de luchtbehandelingskast van essentieel belang.

Denk aan voldoende inspectiesecties tussen de componenten om goed te kunnen reinigen. Voor de hoogste bedrijfszekerheid kunnen uw systemen ook dubbel worden uitgevoerd zodat bij uitval uw productie ongestoord kan doorgaan. Goed preventief onderhoud verhoogt ook de bedrijfszekerheid.

klikblok oplossingen voeding

Ons product | Voeding

      

ahu air intake 570x570

Referenties | Voeding

   

knowledgecenter rood

Ik heb een vraag

  

Condens krijgt geen kans

De kans op oppervlaktecondensatie op ongewenste plaatsen is nagenoeg uitgesloten dankzij de beste thermische eigenschappen: Thermische koudebruggen TB1 en Thermische transmissie T1. De panelen zijn volledig gesloten en dampdicht uitgevoerd waardoor geen vocht kan binnendringen in de constructie. Ook na een calamiteit waarbij de luchtbehandelingskast is blootgesteld aan overtollig vocht, ontstaat geen blijvende schade aan stijlen en panelen.

Duurzame kunststof & garantie

Wij geven 12 jaar garantie op de kunststof omkasting, zonder voorwaarden en zonder extra kosten.

Chemisch reinigbaar

De Liberty kunststof luchtbehandelingskasten hebben een volledig vlak en glad binnen oppervlak dat zich eenvoudig laat reinigen. Daarnaast is het uitstekend bestand tegen schoonmaakmiddelen met eventuele chemische toevoegingen. Niet alleen de omkasting, maar ook de interne scheidingswanden, ondersteuningsprofiel en zelfs het fundatieframe zijn standaard vervaardigd van corrosiebestendig en lichtgewicht kunststof in de corrosie klasse CX (CX vervangt C5-I en C5-M volgens ISO 12944-2). Uw luchtbehandelingskast wordt op maat ontworpen conform de VDI 6022.

Grip op uw exploitatiekosten door Life Cycle Cost analyse

Een hygiënische kunststof luchtbehandelingskast met een Eurovent energie label A is een goed begin om lage energiekosten te bereiken voor uw productie. Vaak draait een luchtbehandelings-systeem in een productieproces 24/7. In die situatie is het zeer de moeite waard om zeker te weten wat voor uw project de meest geschikte uitvoering is. De Life Cycle Cost berekening van Binnenklimaat Nederland geeft hier veel zekerheid. Zo is eenvoudig tot drie verschillende luchtbehandelingssystemen per berekening met elkaar te vergelijken op energie-, onderhouds- en investeringskosten. U kunt deze berekening zelf maken met een handige webtool op: www.vlalcc.nl. Uw accountmanager helpt u graag met de berekening.

Rosenberg | Ventilatoren & Klimaattechniek

Direct Offerte Tool II

In 5 minuten afmetingen en prijs van al uw luchtbehandelings-
kasten? Probeer nu zelf onze nieuwe Offerte Tool versie II.

Direct Offerte Tool 2